ΑΛΙΚΗ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ | LIFE COACH | ΣΧΕΣΕΙΣ | ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ | ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΘΗΝΑ

Emotions-Reframed-logo-01.png

Seth H. Ασφαλιστικός πράκτορας, 45

Ήμουν διστακτικός σχετικά με το life coaching όταν επικοινώνησα με την Αλίκη. Είχα επιτυχημένη καριέρα και οικογένεια, αλλά ένιωθα ότι κάτι έλειπε από τη ζωή μου. Δεν μπορούσα να καταλάβω πώς το coaching θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά η Αλίκη ήρθε με υψηλές συστάσεις. Η εμπειρία μου με την Αλίκη ήταν το λιγότερο διαφωτιστική. Η Αλίκη είναι ταπεινή, διαισθητική και συμπονετική.
Με βοήθησε να εστιάσω σε πράγματα που έδιναν νόημα στη ζωή μου και στο πώς με έκαναν να νιώθω. Με βοήθησε να θυμηθώ όνειρα που κρατούσα καταπιεσμένα για χρόνια και στόχους που δεν είχα ποτέ συνειδητοποιήσει. Ποτέ άλλοτε δεν είχα νιώσει να με ακούνε, να με καταλαβαίνουν καθώς και να με προκαλούν περισσότερο. Το οξυδερκές μυαλό της Αλίκης και το ευγενικό “σπρώξιμό” της μου έδωσαν την εστίαση και τη σαφήνεια που χρειαζόμουν για να προσδιορίσω τους νέους στόχους μου και ανάγκη μου για να οδηγήσω την καριέρα μου σε μία διαφορετική κατεύθυνση, που θα μου επέτρεπε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου. Δεν νομίζω ότι μπορώ να σε ευχαριστήσω αρκετά, Αλίκη, που με βοήθησες να δω τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο.

Seth H. Ασφαλιστικός πράκτορας, 45

LEAVE A REVIEW

Αν θέλετε να αφήσετε μια κριτική για τη συνολική σας εμπειρία με την προσέγγιση Emotions Reframed, θα χαρούμε να τη διαβάσουμε!

Μετάβαση στο περιεχόμενο