ΑΛΙΚΗ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ | LIFE COACH | ΣΧΕΣΕΙΣ | ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ | ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΘΗΝΑ

Emotions-Reframed-logo-01.png

Απογείωσε τη σχέση σου με σχέσεις απαλότητας – Συνδρομή

Ως μέλος αυτής της κοινότητας, θα αποκτήσεις πρόσβαση σε ζωντανά webinars/μαθήματα  και συζητήσεις/Q&As  (4 συναντήσεις το μήνα)

Κάθε webinar και κάθε συζήτηση θα σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην προσωπική ενδυνάμωσή σου, καθώς θα είναι, επιπλέον, μια συνειδητοποιημένη επένδυση στην προσωπική σου ανάπτυξη.

Μαζί θα αναπλάσουμε το όνειρο της ζωής που δεν καταφέραμε να ζήσουμε.  

Και θα μάθουμε πώς να μεταβούμε με αυτοπεποίθηση από σχέσεις επιβίωσης σε σχέσεις απαλότητας όπως δεν το μάθαμε ποτέ στο σχολείο.

Είσαι έτοιμη/ος για αυτό το όμορφο ταξίδι;

Σε περιμένω στο σχολείο μας.

Με αγάπη και ευγνωμοσύνη,
Αλίκη

  • Το συνδρομητικό σχολείο «Απογείωσε τη σχέση σου» (με σχέσεις απαλότητας) δημιουργήθηκαν από την Αλίκη Συνοδινού για να σου δώσει τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να μεταμορφώσεις τη σχέση που έχεις με τον εαυτό σου και να συν-δημιουργήσεις τη σχέση που σου αξίζει με τον σύντροφό σου.
    Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
    Επέλεξες να με συνοδεύεις σε αυτό ταξίδι, που θα κάνουμε μαζί επειδή θέλεις αλλαγές σε προσωπικό ή και σε σχεσιακό επίπεδο.
    Κάθε εβδομάδα θα εξερευνούμε μαζί σε βάθος τη διαδρομή προς την αυτογνωσία, την αυτό-αγάπη, τη δημιουργία σχέσεων από τις οποίες δε θέλεις να ξεφύγεις, την εσωτερική ηρεμία και την ολοκλήρωση με μοναδικής αξίας σεμινάρια και group συζητήσεις.  Θα είναι μια συνεχής προσπάθεια κι εγώ θα είμαι δίπλα σου πάντα για να σε υποστηρίζω, να σε εμπνεύσω και να μοιραστώ μαζί σου όλα όσα έχω μάθει και συνεχίζω να μαθαίνω.

8.9947.94

Μετάβαση στο περιεχόμενο