ΑΛΙΚΗ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ | LIFE COACH | ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ | ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΘΗΝΑ

Emotions-Reframed-logo-01.png

Coaching Επαγγελματικής Καριέρας

"Το μέλλον εξαρτάται από το τι κάνεις σήμερα".

Τα τελευταία 40 χρόνια, έχω βρεθεί συχνά εκεί που βρίσκεσαι εσύ τώρα.

Έχω κάνει άπειρες αιτήσεις για δουλειά, με έχουν απορρίψει, με έχουν προσλάβει, έχω εργαστεί σε διάφορους τομείς στην Αθήνα, το Λονδίνο και το Άμστερνταμ και ξεκίνησα τη δική μου επιχείρηση στα 56 μου.

Αν μπόρεσα να το κάνω αυτό, το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ!
Και ποτέ δεν είναι αργά!

Βελτίωσε την εξέλιξη της καριέρας σου- βρες το ταλέντο σου. Επαγγελματική ανάπτυξη με το coaching της Αλίκης Συνοδινού.

Πώς μπορώ να σε βοηθήσω:

Θέλεις να ξεκινήσεις μια επιχείρηση, αλλά ο φόβος σου σε εμποδίζει να πετύχεις τον στόχο σου.

  • Θα μάθεις την αξία της αυτογνωσίας, ώστε να μπορείς να αξιολογήσεις τις δεξιότητες και τις αξίες σου και να εντοπίσεις τα είδη των θέσεων εργασίας που σου ταιριάζουν.

Θέλεις να βελτιώσεις τις δεξιότητες και την καριέρα σου, αλλά δεν είσαι σίγουρη/ος ποια κατεύθυνση ταιριάζει στις δυνατότητες σου.

  • Θα σε βοηθήσω να βρείς σαφήνεια και να δημιουργήσεις βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή που θα ξεχωρίζουν και θα αναδεικνύουν τα δυνατά σου σημεία και τα επιτεύγματα σου.

Νομίζεις πως δεν είσαι αρκετά καλή/ός Δεν μπορείς να προοδεύσεις στην καριέρα σου, αλλά όλοι οι άλλοι που γνωρίζεις το κάνουν.

  • Θα σε προετοιμάσω για τις συνεντεύξεις εργασίας, βοηθώντας σε να εξασκηθείς στο να απαντάς σε συνήθεις ερωτήσεις συνέντευξης και παρέχοντας ανατροφοδότηση για τις απαντήσεις σου.
  • Θα σου παρέχω υποστήριξη και κίνητρα για να σε βοηθήσω να παραμείνεις συγκεντρωμένη/ος και κινητοποιημένη/ος κατά τη διάρκεια της αναζήτησης εργασίας.

Είσαι δυσαρεστημένη/ος με τη δουλειά σου - νιώθεις ότι έχεις κολλήσει και ότι υπολείπεσαι των πραγματικών σου δυνατοτήτων.

  • Θα σε βοηθήσω να διαπραγματευτείς το μισθό και τα οφέλη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προσφοράς εργασίας.

Είχες μια επιτυχημένη καριέρα και πέτυχες οικονομική ανεξαρτησία, αλλά τώρα θέλεις να δώσεις στην καριέρα σου μια διαφορετική κατεύθυνση.

  • Θα σου προσφέρω καθοδήγηση σχετικά με την προώθηση της καριέρας σου μόλις βρείς θέση εργασίας.

Στο τέλος του προγράμματος μας, θα έχεις όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου για μια καλύτερη καριέρα και να βελτιώσεις την επαγγελματική σου εξέλιξη.

"Αυτό που νομίζεις για τον εαυτό σου δεν είναι ολόκληρη η εικόνα. Σε βοηθάω να εντοπίσεις τις σκέψεις που σε κρατούν πίσω και να επικεντρωθείς στο να παίρνεις καλές αποφάσεις και όχι τέλειες αποφάσεις".

Μετάβαση στο περιεχόμενο